MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Insektet

  1. Lenda : Gjuhe shqipe.
  • Tema : Insektet (Grupmosha 4-5 vjeç)

 

 

    2. Lënda : Matematikë.

  • Tema : Simetria ( kocept). (Grupmosha 5-6 vjeç)

 

 

 

    3. Lënda : Dituri natyre.

  • Tema : Insektet e dobishme dhe te demshme (3-4 vjeç dhe 4-5 vjec)

 

 

 

   4. Lënda : Arte.

  • Tema : Ndertimi i krimbit

 

 

 

 

Për të shkarkuar dokumentin klikoni këtu.