PËRSHTATJA E FËMIJËVE NË ÇERDHE DHE KOPSHT

Të nderuar prindër!

Ditët e para të përshtatjes janë tepër emocionuese për ju dhe fëmijën tuaj.

Këshillat e mëposhtme mund t’ju vijnë në ndihmë për një përshtatje sa më të shëndetshme të fëmijës suaj.

Suksese!