Author: D.P.Ç.K

APLIKIMET PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË KOPSHTET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS, PËR SEZONIN 2022 – 2023

Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 13 – 24 qershor 2022, ora 09:00 – 14:00, në çdo kopsht publik të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në kopsht. Aplikimi do të kryhet vetëm për fëmijët të cilët nuk kanë frekuentuar […]

Continue Reading

APLIKIMET PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË ÇERDHET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS, PËR SEZONIN 2022 – 2023

Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 06 – 10 Qershor 2022 në çdo çerdhe publike të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe. Bashkëngjitur, gjeni dokumentacionin e nevojshëm për aplikim. Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve, ju bën me […]

Continue Reading

NJOFTIM

Për të gjithë ju studentë që jeni të interesuar për të realizuar praktikën në çerdhet dhe kopshtet e Bashkisë Tiranë, ju informojmë se duhet të aplikoni on-line në faqen zyrtare të Bashkisë Tiranë https://tirana.al , në linkun  https://tirana.al/praktika.                                                                                                               Faleminderit!

Continue Reading

PËRALLA E MBRËMJES NË TIRANË

2 Prill Dita e Librit për Fëmijë,  prindër dhe fëmijë të kopshteve publike të Tiranës u bënë pjesë e hapësirës në Radio Tirana për Fëmijë, “Koha për gjumë” “ Me kokën në jastëk dhe me veshin tek radio dëgjojmë përrallat e mbrëmjes në Tiranë përmes Radio Tiranës” #DPÇK #fëmijëtetiranës  #sektoriikopshteve #Promovimilibritpërfëmijë #tëqëndruaritbashkë #tëlexuariteautoreveshqiptarë

Continue Reading

PËRALLA E MBRËMJES NË TIRANË

“Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë” na bën bashkë përsëri; fëmijë, mësues dhe prindër.Në këtë ditë nuk promovojmë vetëm librin por edhe të qëndruarit bashkë. ✅ Një ditë e të lexuarit së bashku me prindër, gjysh,gjyshe,vëllezër e motra.✅ Promovimi i autorëve shqiptarë✅ Integrimi i figurës së radios si një mundësi më shumë për të lexuar […]

Continue Reading