Author: r00t

Vende vakante

________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________ BASHKIA TIRANËDREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVEDREJTORIA E BURIMEVE NJERËZORE DHE SHËRBIMEVE MBËSHTETËSE                                                                    Tiranë, më 04.07.2024                                                              Lënda: Dërgim Informacioni   AGJENCISË KOMBËTARE TË PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE Rr. “Bajram Curri”, Tiranë   Ju informojmë se, në Institutin e Nxënësve që Nuk Shikojnë, Bashkia Tiranë, në zbatim të […]

Continue Reading

NJOFTIM!

Të nderuar prindër! Nisur nga ngjarja e sotme në Çerdhen Nr.14 “Vocërakët”, pranë shkollës “Kushtrimi Lirisë” në Njësinë Administrative Nr.1, ju informojmë se: – Rreth orës 4:00 të mëngjesit ka pasur një njoftim për zjarr në magazinën ngjitur me çerdhen. – Në vendngjarje kanë shkuar autoritetet përkatëse, të cilët pritet të shprehen zyrtarisht për shkakun […]

Continue Reading

REGJISTRIMET

Të nderuar prindër! Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve ju njofton se, në datat 25-29 Qershor 2018 pranë çerdheve publike të Bashkisë Tiranë do të kryhen aplikimet për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe. Bashkangjitur, gjeni dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim. Ju mirëpresim!    

Continue Reading

Tarifat

– Tarifa e ditëgrënieve për çerdhet 130 lekë/ditë – Tarifa e ditëgrënieve për kopshtet 160 lekë/ditë – 5000 lekë fondi I garancisë

Continue Reading

Informacion për fëmijën tuaj

  Keshilla per zhvillimin konjitiv 2-3-Vjec     Keshilla per zhvillimin konjitiv 0-2 Vjeç     Keshilla per rritjen e aftesise riperteritese     Keshilla per reduktimin e shqetesimeve te te ngrenit     Keshilla per reduktimin e mungeses se vemendjes hiperaktivitetit     Keshilla per pershtatjen ne cerdhe     Keshilla kur ne familje […]

Continue Reading

Aftësia ripërtëritëse

Aftësia ripërtëritëse Tё rriturit duhet tё jenё tё dashur dhe mbёshtetёs (p.sh. duke krijuar ambiente tё sigurta pёr fёmijёt) qё fёmijёt tё rrisin aftёsinё pёr t’u ripёrtёrirё (pёr tё marrё veten dhe pёr t’u ripёrshtatur) pas vёshtirёsive, ndryshimit tё ambientit, humbjeve apo traumave.   Prindёrit duhet tё pёrforcojnё zakonet pozitive tek fёmijёt p.sh. duke pёrforcuar ndjenjёn e fuqisё tek fёmijёt, qёllimin, vlerёn […]

Continue Reading