Njoftimet Administrative

Ky shtator nisi me një seri trajnimesh me stafet edukatore të çerdheve nga stafet tona mbështetëse: psikologet dhe punonjëset sociale.
______________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________ Tiranë, më   21.10.2020 DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVE Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës
Të nderuar prindër!👨‍👩‍👧‍👦 Ditët e para të frekuentimit janë shumë të rëndësishme për ecurinë e fëmijës👶🏻👧🏼👦🏾 në çerdhe🏡Psikologët dhe punonjësit
Përshtatja e fëmijëve në çerdhe.Materiale këshilluese për prindër.    
Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 01 – 11 Shtator 2020,
Tё nderuar Prindёr/Qytetarё, pёr shkak tё situatёs sё shkaktuar nga COVID-19, Ju informojmё se pёr çdo informacion/kёrkesё/ankesё lidhur me procedurёn
Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve, ju bën me dije se fëmijët që kanë frekuentuar çerdhen
PROGRAMI I MUAJIT QERSHORTEMA: NJOHJA ME KARAKTERISTIKAT E STINËS SË VERËS Java 4 Tema: Sa gëzim që erdhi vera...! Format
PROGRAMI I MUAJIT QERSHORTEMA: NJOHJA ME KARAKTERISTIKAT E STINËS SË VERËS Java 3 Tema: Ngjyrat dhe numrat tek veshjet e
PROGRAMI I MUAJIT QERSHORTEMA: NJOHJA ME KARAKTERISTIKAT E STINËS SË VERËS Java 2 Tema: Frutat dhe perimet e stinës Dita