Vazhdon bashkëpunimi me Ecovolis për aktivitetet në kopshtet dhe çerdhet e Tiranës

Fëmijët e çerdhes Nr. 16 dhe kopshtit Nr. 42 u argëtuan dhe mësuan të pedalojnë me biçikletat Ecovolis.