TRANSPARENCË PËR SIGURINË USHQIMORE

Në vazhdimësi të transparencës  për sigurinë ushqimore, po publikojmë Raport Analizat për produktet ushqimore, me të cilat furnizohen Kopshtet dhe Çerdhet publike të Tiranës.

 

1- Raport Analiza Mish Viçi

 

Raport Analiza - Mish Viçi

 

2- Raport Analiza Vaj Ulliri i Virgjër

 

Raport Analiza - Vaj Ulliri i Virgjër

 

3- Raport Analiza Trahana

 

Raport Analiza - Trahana

4- Raport Analiza Thjerrëza

 

Raport Analiza - Thjerrëza

 

5- Raport Analiza Tërshërë

 

Raport Analiza - Tërshërë

 

6- Raport Analiza Spageti

 

Raport Analiza - Spageti

 

7- Raport Analiza Sheqer

 

Raport Analiza - Sheqer

 

8- Raport Analiza Reçel Qershie

 

Raport Analiza - Reçel Qershie

 

9- Raport Analiza Reçel Kumbulle

 

Raport Analiza - Reçel Kumbulle

 

10- Raport Analiza Qumësht UHT 3.2 %

 

Raport Analiza - Qumësht UHT 3.2 %

 

11- Raport Analiza Qiqra

 

Raport Analiza - Qiqra

 

12- Raport Analiza Oriz

 

Raport Analiza - Oriz

 

13- Raport Analiza Miell Orizi

 

Raport Analiza - Miell Orizi

 

14- Raport Analiza Miell Misri

 

Raport Analiza - Miell Misri

 

15- Raport Analiza Miell Gruri

 

Raport Analiza - Miell Gruri

 

16- Raport Analiza Makarona

 

Raport Analiza - Makarona

 

17- Raport Analiza Kripë e Imët Deti

 

Raport Analiza - Kripë e Imet Deti

 

18- Raport Analiza Kos

 

Raport Analiza - Kos

 

19- Raport Analiza Gjizë

 

Raport Analiza - Gjizë

 

20- Raport Analiza Fasule

 

Raport Analiza - Fasule

 

21- Raport Analiza Drithëra

 

Raport Analiza - Drithëra

 

22- Raport Analiza Djath Kaçkavall

 

Raport Analiza - Djath Kaçkavall

 

23- Raport Analiza Djath i Bardhë

 

Raport Analiza - Djath i Bardhë

 

24- Raport Analiza Biezele e Ngrirë

 

Raport Analiza - Biezele e Ngrirë