TRANSPARENCË PËR SIGURINË USHQIMORE NË KOPSHTET DHE ÇERDHET PUBLIKE TË TIRANËS

Për interses publik po publikojmë Raport Analizat e artikujve ushqimor që furnizohen Çerdhet dhe Kopshtet publike të Tiranës, sipas kërkesave të prindërve.

 

1. Djath i Bardhë – Raport Analizat

 


 

2. Qumësht –  Raport Analizat

 


 

3. Drithëra – Raport Analizat

 


 

4.  Trahana – Raport Analizat

 


 

5.  Gjizë – Raport Analizat

 


 

6. Kos – Raport Analizat

 


 

7. Miell Misri – Raport Analizat

 


 

8. Vaj Ulliri i Virgjër

 


 

9. Tërshërë – Raport Analizat

 


 

10. Thjerrëza – Raport Analiza

 


 

11. Makarona – Raport Analiza