TRAJNIM ME EDUKATORET E ÇERDHEVE

Specialistet e sektorit psiko-social të çerdheve, zhvilluan trajnimin për edukatoret, në lidhje me ripërshtatjen e fëmijëve pas izolimit 3-mujor nga COVID-19.

  • Si t’i ndihmojmë fëmijët gjatë ripërshtatjes;
  • Etika në komunikim me prindërit dhe mbështetja emocionale e fëmijëve;
  • Të njohim shenjat e stresit te fëmijët;
  • Masat që duhet të ndiqen kundër COVID-19.