TRAJNIM ME EDUKATORET E ÇERDHEVE

Ky shtator nisi me një seri trajnimesh me stafet edukatore të çerdheve nga stafet tona mbështetëse: psikologet dhe punonjëset sociale.

Në fokus të trajnimeve ishin:

– Përgatitja e stafeve edukatore për të pritur fëmijët e rinj.
– Komunikimi me prindërit e rinj.
– Zbatimi i protokollit të përshtatjes së fëmijëve në çerdhe.
– Zbatimi i protokollit të masave anti-Covid-19.