Tema: Aktivitete të lira dhe lojra sipas fëmijëve

  • Numërojmë dhe kryejmë veprime matematikore
  • Lundrim imagjinar në varkën time
  • Ndërtimi i varkës 3D dhe me palosje
  • Interpretojmë bukur vjershat për fëmijë