Tema: Aktivitete të lira dhe lojra sipas fëmijëve

Tema: Dita Ndërkombëtare e familjes 15 Maj

Tema: Familja ime

Tema: Përrallë nga mësuese Evjonda - "Lepurushi mburravec" 

Tema: Semafori  

Rubrika "Një ditë në kopshtin tim" 
  • Kopshti Sauk “Borëbardha”