SI TË FLASIM ME FËMIJËT LIDHUR ME KORONAVIRUSIN…

👉🏻 Është e rëndësishme të jeni të qetë, të sinqertë dhe të informuar kur flisni me fëmijët 👧🏻 rreth koronavirusit.
📌 Ja disa këshilla si të filloni bisedën me fëmijët tuaj.👇🏻

Për tu informuar më shumë mbi masat që duhet të merrni për parandalimin e COVID-19, klikoni këtu.