RAPORT – ANALIZA E AFLATOKSINES PER ARTIKULLIN QUMESHT TETRAPAK “GALA LATTE 3.2 %”

Duke marrë shkas nga shqetësimi publik për artikullin qumësht tetrapak ” Gala Latte 3.2 % ” , po publikojmë për arsye transparence Raport – Analizën e kryer në ” Institutin e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë ” ( ISUV ) për aflatoksinën.

 

Raport – Analiza e Aflatoksinës