PROGRAMI I EDUKIMIT NË ÇERDHE – MODELE AKTIVITETESH NË SHTËPI PËR PRINDËRIT

PROGRAMI I MUAJIT MAJ
TEMA: FORMAT E ARGËTIMIT, SPORTET DHE LOJËRAT

Java 4

Tema: Përgatisim vjersha e këngë për Festën e 1 Qershorit

Dita e mërkurë: Përgatisim vjersha dhe këngë për festën e 1 Qershorit.


Rubrika e vjershësVjersha “Dallëndyshe”

Mësojmë të recitojmë vjershën së bashku.

Vjersha “Tullumbace të kam xhan”

Rubrika e këngës – “Erdhi pranvera”

Mësojmë të këndojmë së bashku.

Rubrika e Përrallës – “Tre fluturat”

Edukatorja tregon një nga përrallat më të dashura për fëmijët, e cila flet për tre flutura që u kërkojnë ndihmë tre trëndafilave në një ditë me shi.

Rubrika e punimit të dorës

  • Krijimi i lepurushit
Edukatorja na tregon si të krijojmë lepurushin dhe karotat me kartona me ngjyra.

  • Krijimi i kornizës me lule
Edukatorja na tregon si të krijojmë një kornizë me lule