PROGRAMI I EDUKIMIT NË ÇERDHE – MODELE AKTIVITETESH NË SHTËPI PËR PRINDËRIT

Java 2

Tema: Njohja me ngjyrat

Dita e premte: Ngjyra e portokalli

Rubrika e bisedës

Edukatorja përsërit ngjyrat e mësuara gjatë javës.
Ajo konkretizon ngjyrën portokalli duke na treguar karotën me punim dore.

Rubrika e punës me dorë

Eksperimenti “Ylberi”
Edukatorja na tregon hap pas hapi si të krijojmë ylberin me ujë, peceta dhe ngjyra.

Përralla: “Tre fluturat”

Edukatorja tregon dhe improvizon përrallën duke demonstruar me punim dore personazhet flutura dhe lulet.