Njoftimet Administrative

Në vazhdimësi të transparencës për sigurinë ushqimore, po publikojmë Raport Analizat për produktet ushqimore, me të cilat furnizohen Kopshtet dhe
Dokumentacioni që duhet të paraqitet nga studentët e interesuar për realizimin e praktikave mësimore dhe vullnetarët që shprehin dëshirë për
Të nderuar prindër! Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve ju njofton se, në datat 02-14 Shtator 2019 pranë
Të nderuar prindër! Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve ju njofton se, në datat 10-14 Qershor 2019 pranë
Në vazhdimësi të transparencës  për sigurinë ushqimore, po publikojmë Raport Analizat për produktet ushqimore, me të cilat furnizohen Kopshtet dhe Çerdhet
Në vazhdimësi të transparencës  për sigurinë ushqimore, po publikojmë Raport Analizat për produktet ushqimore, me të cilat furnizohen Kopshtet dhe Çerdhet
Në vazhdimësi të transparencës  për sigurinë ushqimore, po publikojmë Raport Analizat për produktet ushqimore, me të cilat furnizohen Kopshtet dhe Çerdhet
Të nderuar prindër! Nisur nga ngjarja e sotme në Çerdhen Nr.14 “Vocërakët”, pranë shkollës “Kushtrimi Lirisë” në Njësinë Administrative Nr.1,
Për interses publik po publikojmë Raport Analizat e artikujve ushqimor që furnizohen Çerdhet dhe Kopshtet publike të Tiranës, sipas kërkesave
Të nderuar prindër! Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve ju njofton se, në datat 25-29 Qershor 2018 pranë