NJOFTIM PER REGJISTRIMET NË KOPSHTIN NR. 41

Të nderuar prindër, Kopshti Nr. 41 së shpejti nis rikonstruksionin dhe për këtë arsye nuk është e mundur të kryhen aplikime për fëmijët e rinj deri në përfundimin e tij.

Faleminderit për mirëkuptimin!