Njoftim

Të nderuar prindër!
Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se:
Së shpejti do të hapet shërbimi i ri në Çerdhen dhe Kopshtin e Integruar, në Njësinë Administrative Ndroq, Adresa: Lagjia e Re, Ndroq.

Aplikimet fillojnë nga data 24 Prill 2023 e në vijim, ora 09:00 – 14:00, në Çerdhen/Kopshtin Ndroq, si dhe pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Çerdheve dhe Kopshteve.
Adresa: Rruga e “Barrikadave” pranë çerdhes Nr. 1.
Bashkëngjitur, gjeni dokumentacionin e nevojshëm për aplikim.
Ju mirëpresim!