Njoftim

Të nderuar prindër!
Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se:
Së shpejti do të hapet shërbimi i ri i Çerdhes në Lagjen nr. 14. Aplikimet do te kryhen nga data 03 – 07 Prill 2023, ora 09:00 – 14:00, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Çerdheve dhe Kopshteve.
Adresa: Rruga e “Barrikadave” pranë çerdhes Nr. 1.
Bashkëngjitur, gjeni dokumentacionin e nevojshëm për aplikim.
Ju mirëpresim!