NJOFTIM

Për të gjithë ju studentë që jeni të interesuar për të realizuar praktikën në çerdhet dhe kopshtet e Bashkisë Tiranë, ju informojmë se duhet të aplikoni on-line në faqen zyrtare të Bashkisë Tiranë https://tirana.al , në linkun  https://tirana.al/praktika.

                                                                                                              Faleminderit!