NË VAZHDIMËSI TË TRANSPARENCËS USHQIMORE

Në vazhdimësi të transparencës  për sigurinë ushqimore, po publikojmë Raport Analizat për produktet ushqimore, me të cilat furnizohen Kopshtet dhe Çerdhet publike të Tiranës.

1. Kos natyral Zepa

 

Kos natyral Zepa

 

2. Gjize Zepa Natyral

 

Gjize Zepa Natyral

 

3. Mish Viçi

 

Mish Viçi

 

4. Qumësht UHT

 

Qumesht UHT

 

5. Vezë

 

Veze 2019

 

6. Djath i Bardhë

 

Djath i Bardhe

 

7. Bukë Thekre

 

Buke Thekre

 

8. Bukë Integrale

 

Buke Integrale