NDIHMË ONLINE PËR FËMIJËT PARASHKOLLORË

NDIHMË ONLINE ‍ PËR FËMIJËT PARASHKOLLORË

Të dashur prindër,

Urojmë që kjo periudhë e zgjatur qëndrimi në shtëpi të ketë shërbyer pozitivisht për ju dhe fëmijët tuaj, duke qëndruar dhe luajtur më shumë bashkë ‍‍‍

Mirëpo, gjatë kësaj periudhe izolimi, secili prej nesh mund të përjetojë vështirësi. Nëse keni nevojë për këshilla dhe sugjerime për komunikimin dhe menaxhimin e sjelljes së fëmijëve tuaj këto ditë, na i shkruani:
E-mail (femijet@tirana.al); Facebook (Fëmijët e Tiranës); Instagram (femijet_e_tiranes).

Specialistët tanë që punojnë me fëmijë parashkollorë 0-6 vjeç do t’ju kthejnë përgjigje sa më shpejt.

Jemi këtu për t’ju ndihmuar

#BashkëDoT’iaDalim
#FëmijëteTiranës
#FëmijëteShqipërisë