MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Aktivitete dhe lojra sipas fëmijëve

 

1. Luajmë me numrat dhe format gjeometrike

 

 

2. Këshilla për mikrobet dhe higjenën

 

 

3. Lojra të lira

 

 

4. Pema e fjalëve magjike