MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Pranvera

 

Lënda: Gjuhë shqipe.

  • Tema: Vjershë – O moj flutur (Grupmosha 4-5 vjec)

 

 

Lënda: Matematikë.

  • Tema : Zgjidhje situatash problemore me dy njësi deri në 9

 

 

Lënda : Edukimi fizik 

  • Tema: Sporti dhe shëndeti

 

 

Lënda : Arte.

  • Tema : Stampimi

 

 

Aktivitet i lirë: Çojmë vezën në fole

 

 

 

 

 

Për të shkarkuar dokumentin klikoni këtu.