MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Aktivitete të lira dhe lojra sipas fëmijëve

  • Gatime me miell sipas fëmijëve

  • Punojmë dhe shpjegojme punimet me plastelinë

  • Dinozaurët sipas fëmijëve

  • Punime me teknika te ndryshme