MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Aktivitete të lira dhe lojra sipas fëmijëve

  • Këndojmë nga shtëpia – Kënga “Katër stinët”

  • Koncepte dhe veprime matematikore sipas fëmijëve

  • Kujdesu për tokën, mbaje pastër dhe ushqehu shendetshëm.

  • Krijo librin tënd, pasuro bibliotekën tënde.

  • Unë lexoj çdo ditë