MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Aktivitete të lira dhe lojra sipas fëmijëve

  • Lojra dhe aktivitete të lira

  • Dita e Tokës – Kolazh vizatimesh

  • Sot unë i premtoj Tokës se… “
  • Do ngrejmë përsëri balona të gjithë bashkë