MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Ora e përralles

 

Përrallë – Erdhi pranvera

 

 

Përrallë – Iriqi dhe mollet

 

 

Tregimi – Oreksi i humbur

 

 

Përrallë – Tre fluturat