MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema: Aktivitete dhe lojra sipas fëmijëve.
  • Artistët e vegjël punojnë dhe shpjegojnë bukur
  • Argëtohemi duke bërë eksperimente

  • I përvetësuam konceptet matematikore

 

  • Interpretojmë bukur vjersha e përralla

 

  • Kalojmë shëndetshëm kohen e lire