MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ

Tema : Aktivitete dhe lojra sipas fëmijëve.

 

1- Kërcejmë dhe këndojmë në kushtet e shtëpisë

  • Kënga e gjyshes

 

 

2- Kujdesi për higjenën.

  • Lajmë lodrat çupa e çupa

 

 

 

3- Ndihmojmë prindërit në kuzhinë

 

 

4- Miku im më i mirë