“KUZHINA SI NJË VEND QË KRIJON NJOHURI DHE KULTURË”

Një projekt shkëmbimi dedikuar çerdheve dhe kopshteve të integruara publike të Bashkisë Tiranë.

Fondazioni Reggio Children me Pause Atelie Dei Sapori, nën kujdesin e Bashkise Tiranë, Ambasadës Italiane në Tiranë dhe Ecotirana nis trajnimin online të stafit edukator, mësueseve dhe kuzhiniereve.