DITA BOTËRORE E RADIOS

#DitaBoteroreeRadios 📻 Projekt “Dëgjoje zërin tim” 📻🗣Fëmijët e Kopshteve të Tiranës 👫 vizituan disa radio në kryeqytet  për të njohur radion si institucion te fjalës së lirë dhe për të provuar emocionin tek dëgjojnë zërin e tyre në mikrofon. Fëmijët ndoqën nga afër provat e Orkestrës Simfonike te  @radiotirana_ 📽🎙🎶, hynë  ne një nga emisionet e Top Albania Radios si dhe eksploruan ambientet e brendëshme të radiove te ndryshme🎙 @radiotirana_ @topalbania_radio @news24al & @rtvklan  Në kopshte fëmijët u argëtuan duke ndërtuar   “Laboratori i radios” 🏢📽🎙një hapësirë ku  shprehën mendimin e tyre nëpërmjet fjalës dhe muzikës. Mësuan rëndësinë jetike  të shprehurit,ngjallën kureshtje, ushqyen fantazinë dhe përjetuan emocione. Transmetuan programin radiofonik “Ju flet radio Kopshtit …… ” 📻🗣🐧 si dhe çelën ekspozitën me punime #modeleradiosh📻 të punuara bashkë me prindërit 👨‍👩‍👧‍👦