DITA BOTËRORE E AUTIZMIT

2Prill #DitaBotëroreeAutizmit

AUTIZMI FLET 🗣KOHA TA DËGJOJMË 👂

Mesazhe dashurie ❤️ dhe fuqizimi 💪 nga vogëlushat e çerdhes dhe kopshtit në Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin 🧩👧🧒🏻

autizminukzgjedh #pranim #respekt #perfshirje #femijeteTiranes #dpçk