DASHURIA PËR TOKËN USHQEHET QË NË VEGJËLI

🇦🇱 Dashuria për tokën ushqehet që në vegjëli.Së bashku me fëmijët mësojmë të riciklojmë dhe tregojmë se sa i rëndësishëm është ♻️ për të gjithë ne. Një projekt pilot zhvillimi i jashtëzakonshëm për fëmijët dhe mësuesit, i mbështetur me bindje nga Ambasada e Italisë dhe i realizuar nga Fondazione Reggio Children – Centro Loris Malaguzzi me Bashkia Tiranë