Category: Aktivitete

PËRSHTATJA E FËMIJËVE NË KOPSHT

Të nderuar prindër!Ditët e para të frekuentimit janë shumë të rëndësishme për ecurinë e fëmijës në kopsht.Këshillat e mëposhtme mund t’ju vijnë në ndihmë për një përshtatje sa të shëndetshme. Ecuri të mbarë fëmijëve tuaj!

Continue Reading

PËRSHTATJA E FËMIJËVE NË ÇERDHE

Të nderuar prindër!Ditët e para të frekuentimit janë shumë të rëndësishme për ecurinë e fëmijës në çerdhe.Këshillat e mëposhtme mund t’ju vijnë në ndihmë për një përshtatje sa të shëndetshme. Ecuri të mbarë fëmijëve tuaj!  

Continue Reading

PËRALLA E MBRËMJES NË TIRANË

2 Prill Dita e Librit për Fëmijë,  prindër dhe fëmijë të kopshteve publike të Tiranës u bënë pjesë e hapësirës në Radio Tirana për Fëmijë, “Koha për gjumë” “ Me kokën në jastëk dhe me veshin tek radio dëgjojmë përrallat e mbrëmjes në Tiranë përmes Radio Tiranës” #DPÇK #fëmijëtetiranës  #sektoriikopshteve #Promovimilibritpërfëmijë #tëqëndruaritbashkë #tëlexuariteautoreveshqiptarë

Continue Reading

PËRALLA E MBRËMJES NË TIRANË

“Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë” na bën bashkë përsëri; fëmijë, mësues dhe prindër.Në këtë ditë nuk promovojmë vetëm librin por edhe të qëndruarit bashkë. ✅ Një ditë e të lexuarit së bashku me prindër, gjysh,gjyshe,vëllezër e motra.✅ Promovimi i autorëve shqiptarë✅ Integrimi i figurës së radios si një mundësi më shumë për të lexuar […]

Continue Reading

HORIZONTE TË REJA NË PUNËN ME FËMIJËT ME NEVOJA TË VEÇANTA

Trajnim i mësueseve të arsimit parashkollor 🧑🏻‍🏫👩‍🏫 pranë Universitetit “Logos” @kulogos 🏢me temë: “Horizonte të reja në punën me fëmijët me nevoja të veçanta” 👧🏻🧒👨🏽‍🦯👩‍🦼Falenderojmë  Prof. Dr. Erleta Mato, Dr. Edvaldo Begotaraj dhe M.Sc. Theano Kostoli 🙏 të cilët trajnuan mësueset e kopshteve publike të Tiranës 🏘🎠 me tema si #gjitheperfshirja 🤝 #diskeksia 💬 dhe […]

Continue Reading

DITA BOTËRORE E RADIOS

#DitaBoteroreeRadios 📻 Projekt “Dëgjoje zërin tim” 📻🗣Fëmijët e Kopshteve të Tiranës 👫 vizituan disa radio në kryeqytet  për të njohur radion si institucion te fjalës së lirë dhe për të provuar emocionin tek dëgjojnë zërin e tyre në mikrofon. Fëmijët ndoqën nga afër provat e Orkestrës Simfonike te  @radiotirana_ 📽🎙🎶, hynë  ne një nga emisionet e Top […]

Continue Reading

DITA BOTËRORE E AUTIZMIT

2Prill #DitaBotëroreeAutizmit AUTIZMI FLET 🗣KOHA TA DËGJOJMË 👂 Mesazhe dashurie ❤️ dhe fuqizimi 💪 nga vogëlushat e çerdhes dhe kopshtit në Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin 🧩👧🧒🏻 autizminukzgjedh #pranim #respekt #perfshirje #femijeteTiranes #dpçk

Continue Reading