Aplikimet Për Regjistrim Në Kopshtet Publike Të Tiranës Për Sezonin 2019 – 2020.

Të nderuar prindër!

Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve ju njofton se, në datat 02-14 Shtator 2019 pranë kopshteve publike të Bashkisë Tiranë do të kryhen regjistrimet e fëmijëve në kopshte. Bashkangjitur, gjeni dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim.

Ju mirëpresim!