APLIKIMET PËR REGJISTRIM NË ÇERDHET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS PËR SEZONIN 2020 – 2021

Të nderuar prindër!

Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se:

Në datat 22 – 26 Qershor 2020 në çdo çerdhe publike të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve.

Bashkëngjitur, gjeni dokumentacionin e nevojshëm për aplikim.

Ju mirëpresim!