Aplikimet për regjistrim në çerdhet publike të Tiranës për Sezonin 2019 – 2020.

Të nderuar prindër!

Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve ju njofton se, në datat 10-14 Qershor 2019 pranë çerdheve publike të Bashkisë Tiranë do të kryhen aplikimet për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe. Bashkangjitur, gjeni dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim.

Ju mirëpresim!