APLIKIMET PËR REGJISTRIM NË ÇERDHEN NR. 16, PËR SEZONIN 2020 – 2021

Të nderuar prindër!

Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se:

Në datat 22 – 26 Qershor 2020 aplikimet për regjistrimin e fëmijëve në Çerdhen Nr. 16, do të kryhen pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Çerdheve dhe Kopshteve.

Adresa: Rruga e Barrikadave, pranë Çerdhes Nr.1.

Ju mirëpresim!