AKTIVITETE DHE LOJËRA ME FËMIJËT NË KUSHTE SHTËPIE

Të dashur prindër,

Në këtë periudhë të qëndrimit në shtëpi, kalimi i një kohe cilësore me fëmijët ‍‍‍tuaj është sfida e këtyre ditëve. Fëmijët kanë dëshira, interes, kuriozitet për të realizuar lojëra të reja‍♀⛹‍♂⛹‍♀ dhe plot energji për tu argëtuar. Angazhoni fëmijët në lojëra ⚽dhe aktivitete për ta bërë sa më të këndshëm qëndrimin e tyre në shtëpi.
Nëse po kërkoni ide për t’i mbajtur fëmijët tuaj të angazhuar dhe aktivë këto ditë, më poshtë do të gjeni një listë aktivitetesh dhe lojërash për t’i bërë së bashku.

rrinështëpi#fëmijëaktivë#energji#argëtim

Për të shkarkuar dokumentin klikoni këtu