Njoftimet Administrative

MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
Tema: Pranvera   Lënda: Gjuhë shqipe. Tema: Vjershë – O moj flutur (Grupmosha 4-5 vjec)     Lënda: Matematikë. Tema
Read more.
MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
Tema: Bleta dhe zogu 1. Lënda : Gjuhë shqipe. Tema : Bleta dhe zogu (Grupmosha 4-5 vjeç)     2.
Read more.
MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
Tema: Insektet Lenda : Gjuhe shqipe. Tema : Insektet (Grupmosha 4-5 vjeç)         2. Lënda : Matematikë.
Read more.
MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
Tema e ditës: Cikli i fluturës Lënda : Gjuhë shqipe. Tema : Çeli kumbulla (vjershë) mosha 3-4 vjeç     
Read more.
COVID – 19, Këshilla për prinderit – Si të flisni me fëmijët
 
Read more.
MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
Tema: Ora e përralles   Përrallë – Erdhi pranvera     Përrallë – Iriqi dhe mollet     Tregimi –
Read more.
MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
  Tema: Procesi i dramatizimit     Dramatizim: “Lejleku dhe gaforrja”     Tema: Konceptet me veprime matematikore   Lënda:
Read more.
MËSOJMË NGA SHTËPIA – AKTIVITETE DHE LOJRA EDUKATIVE PËR FËMIJËT E MOSHËS 3 – 6 VJEÇ
Tema: Shtëpia e shpendëve   “Në ditën e zogjve” (Grupmosha 5-6 vjeç).       Arritjet ne zhvillim dhe ne
Read more.
AKTIVITETE DHE LOJËRA ME FËMIJËT NË KUSHTE SHTËPIE
Të dashur prindër, Në këtë periudhë të qëndrimit në shtëpi, kalimi i një kohe cilësore me fëmijët ‍‍‍tuaj është sfida
Read more.
SI TË FLASIM ME FËMIJËT LIDHUR ME KORONAVIRUSIN…
👉🏻 Është e rëndësishme të jeni të qetë, të sinqertë dhe të informuar kur flisni me fëmijët 👧🏻 rreth koronavirusit. 📌 Ja disa këshilla
Read more.