Category: Njoftimet Administrative

APLIKIMET PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË ÇERDHET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS, PËR SEZONIN 2023 – 2024

Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 05 – 09 Qershor 2023 në çdo çerdhe publike të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe. Bashkëngjitur, gjeni dokumentacionin e nevojshëm për aplikim. Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve, ju bën me […]

Continue Reading

APLIKIMET PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË KOPSHTET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS, PËR SEZONIN 2023 – 2024

Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 12 – 23 qershor 2023, ora 09:00 – 14:00, në çdo kopsht publik të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në kopsht. Aplikimi do të kryhet vetëm për fëmijët të cilët nuk kanë frekuentuar […]

Continue Reading

Njoftim

Të nderuar prindër!Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se:Së shpejti do të hapet shërbimi i ri në Çerdhen dhe Kopshtin e Integruar, në Njësinë Administrative Ndroq, Adresa: Lagjia e Re, Ndroq. Aplikimet fillojnë nga data 24 Prill 2023 e në vijim, ora 09:00 – 14:00, në Çerdhen/Kopshtin Ndroq, si dhe pranë Drejtorisë […]

Continue Reading

APLIKIMET PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË KOPSHTET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS, PËR SEZONIN 2022 – 2023

Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 13 – 24 qershor 2022, ora 09:00 – 14:00, në çdo kopsht publik të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në kopsht. Aplikimi do të kryhet vetëm për fëmijët të cilët nuk kanë frekuentuar […]

Continue Reading

APLIKIMET PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË ÇERDHET PUBLIKE TË BASHKISË SË TIRANËS, PËR SEZONIN 2022 – 2023

Të nderuar prindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve ju njofton se: Në datat 06 – 10 Qershor 2022 në çdo çerdhe publike të Bashkisë Tiranë, do të kryhet procedura e aplikimit për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe. Bashkëngjitur, gjeni dokumentacionin e nevojshëm për aplikim. Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve, ju bën me […]

Continue Reading

NJOFTIM

Për të gjithë ju studentë që jeni të interesuar për të realizuar praktikën në çerdhet dhe kopshtet e Bashkisë Tiranë, ju informojmë se duhet të aplikoni on-line në faqen zyrtare të Bashkisë Tiranë https://tirana.al , në linkun  https://tirana.al/praktika.                                                                                                               Faleminderit!

Continue Reading

NJOFTIM

Të nderuar nxënës dhe pindër! Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve, Bashkia Tiranë, ju bën me dije se: Mbështetja financiare për nxënësit me arritje të shkëlqyera për vitin shkollor 2020 – 2021, ka kaluar në llogaritë e tyre personale. Jeni të lutur të paraqiteni pranë çdo dege të Bankës Credins, për të tërhequr përfitimin. […]

Continue Reading